Fusion Mineral Paint EXTENDER 60 ml

€ 8,25
Op voorraad
SKU
fusion-EXTENDER
Overzicht

Fusion Extender werkt door de verf niet snel te laten drogen. Je krijgt daardoor meer werktijd met de verf voordat deze droogt.

  • Extender kan helpen penseelstreken te voorkomen.
  • Laat Fusion Mineral Paint en andere verven op waterbasis soepeler vloeien.
  • Vermindert kwast- en rolstrepen.
  • Vermindert slijtage aan verfspuitpistolen.
  • De uithardingstijd kan toenemen afhankelijk van de toegevoegde hoeveelheid Extender. Deze milieuvriendelijke versie voegt geen extra VOC's toe!

Voorbereiding:  Meng 1/4 deel (15 ml) of 1/2 deel (30 ml) met 1 pot Fusion Mineral Paint. Meer toevoegen is niet aan te bevelen, want dat beïnvloedt de droog- en uithardingstijd.

Ga te werk alsof u gaat schilderen met Fusion Mineral Paint. Dus uw meubelstuk schoonmaken met TSP of een andere goede ontvetter en eventueel licht opschuren.  Aanbrengen: eenmaal gemengd met Fusion Mineral Paint, de verf aanbrengen zoals gewoonlijk. Je zult merken dat de droogtijd langer is, zodat je de tijd hebt om met de verf te werken en de penseelstreken glad te strijken. Zodra je eerste laag volledig droog is, kun je de volgende lagen aanbrengen. Bij gebruik van de Extender adviseren we om minstens 4 uur te wachten tussen de lagen. Als je merkt dat de tweede laag van de eerste afkomt, is er te veel Extender gebruikt, of heeft het meer tijd nodig om te drogen en uit te harden voordat je een volgende laag aanbrengt.

Inhoud: 60 ml


Meer informatie
Liters 60 ml
grootte 60 cm