Fusion Mineral Paint - Goddess Ashwagandha tester

Special Price € 5,90 Regular Price € 6,95
Op voorraad
SKU
fusion-mineral-paint-goddess-Ashwagandha-37ml
Overzicht
* DISCONTINUED COLOR - 15% Korting - OP = OP

Een aardse neutrale tint die werd geïnspireerd door de wortel van het Ashwagandha kruid. Het is een minimalistische tint die warm en licht is. 

Fusion Mineral Paint is een watergedragen verf die duurzaam en kras- en slijtvast is. Het heeft de uitstraling van krijtverf, maar met veel meer gebruiksgemak. De verf heeft namelijk een minimale voorbereiding nodig en heeft een ingebouwde beschermlaag. Hierdoor hoef je niet na te behandelen met was, vernis of olie. Fusion Mineral Paint is er in meer dan 55 kleuren.

  • Droogtijd 2 uur
  • Overschilderbaar na 4 uur
  • Uitharding na 21 dagen (Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!)
  • Dekking 500 ml - 7m²
  • Dekking 37 ml – Een kleine bloempot of een paar fotolijsten
  • LET OP de Fusion verf kan niet over reeds gewaxte ondergronden worden gezet. Deze zal dus eerst verwijderd moeten worden.
  • De verf niet roeren, maar de pot draaien en kantelen om het te mengen. 

Voorbereiding:
Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuten de tijd om de glans te breken met een schuurpapiertje (nr 150-220). Hierdoor kan de verf zich beter aan de ondergrond hechten. Wil je een zeer gladde ondergrond als glas, laminaat, metaal of hoogglansvernis verven? Gebruik dan eerst Fusion Ultra Grip.

Duurzaamheid:
Als Fusion is uitgehard, dan heb je een heel duurzame en sterke afwerking. Je hoeft dus geen wax meer aan te brengen. Wil je je meubel extra glans geven, dan kan je natuurlijk nog wel wat was aanbrengen. Fusion heeft ook een hele collectie van producten voor extra decoratieve afwerkingen.

Doorschuren:
Fusion is heel eenvoudig in gebruik en je kunt het dan ook gemakkelijk doorschuren. Zodra de verf droog aanvoelt kun je al met doorschuren beginnen

Meer informatie
Liters 37 ml
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!