Fusion Mineral Paint - Liberty Blue tester

€ 6,95
Op voorraad
SKU
fusion-Liberty-Blue-37ml
Overzicht

Liberty Blue is een intens verzadigde koningsblauwe kleur. Al meer dan 20 jaar een van onze originele blauwe kleuren. Deze opvallende kleur is altijd een eyecatcher.

Fusion Mineral Paint is een watergedragen verf die duurzaam en kras- en slijtvast is. Het heeft de uitstraling van krijtverf, maar met veel meer gebruiksgemak. De verf heeft namelijk een minimale voorbereiding nodig en heeft een ingebouwde beschermlaag. Hierdoor hoef je niet na te behandelen met was, vernis of olie. Fusion Mineral Paint is er in meer dan 55 kleuren.

  • Droogtijd 2 uur
  • Overschilderbaar na 4 uur
  • Uitharding na 21 dagen (Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion is uitgehard, is de duurzaamheid ongeëvenaard!)
  • Dekking 500 ml - 7m²
  • Dekking 37 ml – Een kleine bloempot of een paar fotolijsten
  • LET OP: Fusion verf kan niet over gewaxte ondergronden worden aangebracht. De waxlaag zal dus eerst verwijderd moeten worden met terpentine.
  • De verf niet roeren, maar de pot draaien en kantelen om het te mengen. 

 

Voorbereiding
Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuten de tijd om de glans te breken met een schuurpapiertje (nr 150-220). Hierdoor kan de verf zich beter aan de ondergrond hechten.
Wil je een zeer gladde ondergrond als glas, laminaat, metaal of hoogglansvernis verven? Gebruik dan eerst Fusion Ultra Grip.

Duurzaamheid
Als Fusion is uitgehard, dan heb je een heel duurzame en sterke afwerking. Je hoeft dus geen wax meer aan te brengen. Wil je je meubel extra glans geven, dan kan je natuurlijk nog wel wat was aanbrengen. Fusion heeft ook een hele collectie van producten voor extra decoratieve afwerkingen.

Doorschuren
Fusion is heel eenvoudig in gebruik en je kunt het dan ook gemakkelijk doorschuren. Zodra de verf droog aanvoelt kun je al met doorschuren beginnen.

Meer informatie
Liters 37 ml
grootte 37 ml
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!