Fusion Mineral Paint - Park bench

Meer afbeeldingen

Fusion Mineral Paint - Park bench
€ 23,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Park Bench is een kleur die geïnspireerd is op de oude houten groene park bankjes die je vroeger overal zag. Tegenwoordig echter ook heel hip en past uitstekend in de Urban Jungle stijl.

Deze zuivere 100% acrylaatverf heeft minimale voorbereiding nodig en een ingebouwde beschermlaag. Deze eigenschap onderscheid Fusion™ van ander krijtverven en maakt het mogelijk nabehandeling met was, vernis of olie over te slaan. De droogtijd is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt zoals gebruikelijk is bij verf ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!

Een pot van 500ml dekt ongeveer een 7m2.

The Michael Penny Designer Collection
Beschrijving

Details

Fusion™ is een 100% acrylaatverf, vraagt slechts minimale voorbereiding en heeft een ingebouwde beschermlaag. De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard! Wat is die minimale voorbereiding? Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuutjes tijd om de glans te breken met een schuurpapier. Dit geeft de verf meer grip om zich goed aan de ondergrond te kunnen hechten. Dit betekent niet dat je een halve dag met een schuurmachine aan de slag moet. Gewoon even de ondergrond ontvetten en dan even de tijd nemen om over het hele oppervlak te gaan met schuurpapier nr 150-220. Bij Fusion™ komt ook een prachtige collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!
Extra informatie

Extra informatie

Color Aqua
Liters 1 liter
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.