Over

Hallo, mijn naam is Belén.

Ik kom uit Spanje, maar woon inmiddels al meer dan 20 jaar in Hilversum met mijn man en twee kinderen. 

Zo lang als ik me kan herinneren heb ik een enorme interesse gehad voor het inrichten van mijn huis. De meubels, de kleuren, het combineren ervan; het was altijd mijn grootste hobby.

Via via kwam ik in aanraking met Chalk Paint van Annie Sloan. Ik had er nog nooit van gehoord maar toen ik het eenmaal gebruikt had, was ik verkocht.

Ik vond het ongelooflijk hoe eenvoudig je een oud kastje kon omtoveren tot iets nieuws. Sterker nog, tot iets wat mooier en unieker was dan voorheen. Sindsdien werk ik met Annie Sloan Chalk Paint en heb al vele metamorfoses tot stand gebracht: grote kasten, dressoirs, tafels, stoelen, maar ook kleinere objecten als plantenpotten en kaarsenstandaards.

Toen vrienden me vroegen of ik ook hun meubilair wilde verven, besloot ik dat het tijd was om van mijn hobby mijn beroep te maken: dat was de start van Dress it up.

Ik ben nu in de gelegenheid om iedereen te helpen om ook leuke en mooie ‘projecten’ met Annie Sloan Chalk Paint te doen. In mijn winkel ben ik naast de verkoop ook druk bezig met het zelf restylen van meubels en het geven van workshops.

Kortom, wil je meer kleur in je huis, heb je oud meubilair dat wel een nieuwe ‘look’ kan gebruiken, stap dan eens binnen bij Dress it up. Je kan je oude meubelstuk (of een foto daarvan) meenemen, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Heb je vragen over Dress it up of de producten van Annie Sloan, stuur ons dan een email. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.