SALTWASH® 285 gr

Meer afbeeldingen

SALTWASH® 285 gr
€ 19,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wie wel eens aan de kust komt, heeft daar vast wel eens van die prachtige door weer en wind verweerde meubels zien staan. Dit effect kun je nu ook thuis creëren met Saltwash. Een bijzonder product dat is samengesteld uit zouten en mineralen. Meng het met Annie Sloan Chalk Paint en je kunt meteen aan de slag om je meubels die unieke ‘aan de kust-uitstraling’ te geven. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Saltwash kun je het effect grof of fijn maken.

Door het gebruik van Saltwash veranderen de eigenschappen van de Chalk Paint niet. Kleur, hechting, buitengebruik e.d. blijven hetzelfde. Dit in tegenstelling tot het gebruik van kalk en zeezout!

Verhouding: minimaal 0,5 liter Chalk Paint met 285 gram Saltwash®

Inhoud: 285 gr
Beschrijving

Details

Zo werkt Saltwash. STAP 1: MENGEN Meng de Saltwash met de Chalk Paint. 1:1 is een goed verhouding maar belangrijk is dat de verf smeerbaar blijft en de dikte heeft van glazuur. STAP 2: EERSTE LAAG AANBRENGEN Breng de Chalk Paint met de Saltwash aan op de ondergrond. Doe dit dik en gebruik je kwast tamponerend. Na ongeveer een kwartier begint de bovenlaag lichtjes te drogen. Strijk dan zachtjes in lengte-richting het mengsel van Chalk Paint en Saltwash egaal in. STAP 3: TWEEDE LAAG AANBRENGEN Laat de onderlaag drogen. Breng daarna de tweede laag verf aan die een contrasterende kleur heeft. Laat ook deze laag goed drogen. Bij een klein oppervlak kun je beide lagen föhnen op het drogen te versnellen. STAP 4: Schuur de bovenlaag door tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Dit kun je zowel met de hand als met een schuurmachine doen. Gebruik niet te fijn schuurpapier.
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.