Saltwash - 285 gr

€ 21,95
Niet op voorraad
SKU
saltwash
Overzicht

Saltwash® is een uniek product dat is samengesteld uit zouten en mineralen in poedervorm. Meng de poeder in je eerste laag Chalk Paint en je krijgt een prachtige verweerde look op je meubels. Alsof je meubels buiten hebben gestaan in de buurt van de zee en door zon, zout en wind zijn verweerd. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Saltwash kun je het effect grof of fijn maken.

Je kan er ook voor kiezen om dit alleen op bepaalde plekken of randen toe te passen. Voor laag 2 kies je dan een andere kleur Chalk Paint zonder Saltwash. Deze laag 2 breng je aan over laag 1 en laat dit goed drogen. Daarna ga je schuren. Dit kan met een grof schuurpapier korrel 80 of een schuurmachine. ​

Saltwash droogt zeer snel en dit kun je eventueel nog versnellen door het te föhnen. De eigenschappen van de Chalk Paint veranderen niet met Saltwash (kleur, hechting, gebruik buiten etc.).

Verhouding: minimaal 500 ml liter Chalk Paint met 285 ml gram Saltwash. Voor een zeer grof effect kan je een verhouding van 1:1 aanhouden. Saltwash® die al vermengd is met Chalk Paint kun je bewaren in een afgeloten blik om uitdroging te voorkomen.

Inhoud: 285 gr
Meer informatie
Liters 1 liter
grootte Medium