Verzenden & Retourneren

Verzenden:

Al onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden via DHL of DPD. De kosten van bezorging bedragen € 4,50 voor het verturen naar een DHL servicpoint by u in de buurt, of € 5,75 voor thuis. Boven €50: geen verzendkosten in NL (dan versturen we uw bestelling naar en een DHL servicpoint) . We versturen ook naar België voor een vaste tarief van €8 voor bestellingen onder €100. Boven dit bedrag zijn de verzendkosten gratis.

Grote meubels worden thuis bezorgd in ‘t Gooi. Bezorging tot aan de eerste voordeur van het gebouw, op de begane grond, kost € 25 per bezorging voor middelgrote meubels en  € 35 per bezorging voor grote meubels.

Retourneren:

Conform de wettelijke bepalingen heb je een zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zul je de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. 

Wanneer je van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij je de volgende stappen te volgen:

  1. Melding maken van het voornemen tot retourzending via het e-mail adres: info@dressitup.nl. Wacht voor akkoord. Dat verzenden we via email z.s.m.
  2. Binnen 14 dagen na ontvangst, de bestelling in originele staat en originele verpakking, met de labels er nog aan retour te sturen naar het volgende retouradres:
    Dress it up
    Wagenmakersplein 3
    1211 SB Hilversum

LET OP:  zorg ervoor dat je het pakket voldoende gefrankeerd verstuurt,  anders wordt het niet in ontvangst genomen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door jou reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.