Workshop 2 Decoratieve Technieken Annie Sloan

Meer afbeeldingen

Workshop 2 Decoratieve Technieken Annie Sloan
€ 45,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

*mondkapje verplicht*
Deze workshop is een vervolg op de Workshop Basistechnieken en zeer de moeite de waard als je nog meer wilt leren over de vele mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint. Je leert er prachtige decoratieve technieken toepassen waarmee je verfprojecten een eigen stijl en persoonlijke touch kunt meegeven. Je leert onder andere: decoupage, Image Transfer (foto-op-hout-techniek), sjabloneren en Ombré verven. Vond je onze Workshop 1 leuk, dan is Workshop 2 zeker een aanrader.

WANNEER
Workshop 2 Decoratieve technieken vindt plaats in de avonduren van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen €39,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 8 personen per workshop.

AANMELDEN
Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Heb je zelf een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen, dan kunnen we een aparte datum voor je regelen. Bel daarvoor met 035 – 544 63 49

AFMELDEN
Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.

Nov - VOL
Dec - VOL

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 6
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur
Extra informatie

Extra informatie

workshop yes
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.