Workshop 3 Gevorderden Annie Sloan Chalk Paint

Meer afbeeldingen

Workshop 3 Gevorderden Annie Sloan Chalk Paint
€ 49,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

*MONDKAPJE VERPLICHT"
Deze workshop is speciaal voor degenen die al de Workhop 1 en/of 2 hebben gedaan. Tijdens deze workshop leer je nieuwe technieken waarmee je eigen projecten nog unieker en persoonlijker kunt maken. De technieken die je leert zijn onder andere Vergulding met Gold Leaf en Gold Size, Vergulding met Guilding Waxes, Frottage en de Dry Brush-techniek.

WANNEER
Workshop 3 Gevorderden Annie Sloan vindt plaats in de avonduren van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen €49,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.

AANMELDEN
Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk ook met een vriendin of een groepje. Heb je een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen, dan kunnen we ook een aparte datum voor je regelen. Bel daarvoor met 035 – 544 63 49

AFMELDEN
Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.

Nov - VOL
Dec - VOL

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 6
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur
Extra informatie

Extra informatie

workshop yes
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.