Workshop Jonathon Marc Mendes' MARBLE & RUSTY look

Meer afbeeldingen

Workshop Jonathon Marc Mendes' MARBLE & RUSTY look
€ 59,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Bij de workshop Marble & Rusty Look leren we je de technieken van Annie Sloan’s ‘painter in residence’ Jonathon Marc Mendes. Een ware kunstenaar die de mooiste creaties maakt met de producten van Annie Sloan. Bij Dress it up hebben we een Masterclass van hem gevolgd, zodat we precies weten hoe we zijn kennis aan je kunnen overbrengen

Tijdens de workshop focussen we op twee verschillende technieken van Jonathan waarmee je je meubelstukken een bijzonder karakter kunt geven: de Marble Look en de Rusty Look (marmeren en roestige uitstraling). Bij de Marble Look leer hoe je met verf de kleurschakeringen en aders van marmer kunt imiteren. Pas je het bijvoorbeeld toe op de bovenkant van een dressoir dan is het niet van echt marmer te onderscheiden. Bij de Rusty Look leer je hoe je hout de uitstraling en kleur van roestig metaal kunt geven.

WANNEER

De Workshop Marble & Rusty Look vindt plaats in de avonduren van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen €59,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 6 personen per workshop.

AANMELDEN

Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Heb je zelf een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen, dan kunnen we een aparte datum voor je regelen. Bel daarvoor met 035 – 544 63 49

AFMELDEN

Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.
Beschrijving

Details

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 6
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur
Extra informatie

Extra informatie

workshop yes
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.