Mint by Michelle decoupage Workshop

As low as € 59,95
Op voorraad
SKU
workshop mint
Overzicht

**WORKSHOPS MOGEN NIET BETAALD WORDEN MET AFTERPAY OF KLARNA - kies aub voor Ideal of creditcard

Wil je leren hoe je Mint by Michelle decoupage papier kunt toepassen en hoe je dat in combinatie kunt doen met Annie Sloan verf? Dan is deze workshop iets voor jou.

Je kunt kiezen uit 6 designs: Angel, Karen's bouquet, Balloons, Madame LeFevre, Retro in Colour of Moody florals. Je gaat deze gebruiken op een mdf-plaat zodat je lijm techniek, inclusief het blenden met verf, goed leert. 

WANNEER: Onze Mint by Michelle decoupage workshop vindt plaats in de winkel van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen €59,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. 

AANMELDEN: Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk ook met een vriendin of een groepje. Heb je een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen, dan kunnen we ook een aparte datum voor je regelen. Bel daarvoor met 035 – 544 63 49

AFMELDEN: Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden. Afmelden? Bel 035-5446349

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 6
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 2,5 uur

Meer informatie
workshop yes