VRIENDINNEN WORKSHOPS "Pimp je Kruk"

As low as € 54,95
Op voorraad
SKU
workshop kruk
Overzicht

**WORKSHOPS MOGEN NIET BETAALD WORDEN MET AFTERPAY OF KLARNA - kies aub voor Ideal of creditcard

Tijdens de workshop leren we je hoe je blankhouten krukje (opstapje) kunt oppimpen. Je gaat aan het werk met verf, kwasten, rollers, decoupage en sjablonen om zo je eigen, unieke kruk te creëren.

De workshop duurt -+3 uur.

WANNEER EN WAT KOST HET De workshop Pimp je Kruk vindt plaats in de avonduren van 19.00 – 22.00 uur. Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Je kunt deze workshop ook doen met een groepje vriendinnen, dan plannen we een speciale avond voor jullie in. Bel hiervoor met 035 – 544 63 49.

De kosten bedragen €54,95 per persoon. Dat is inclusief koffie, thee en wat lekkers en alle verfmaterialen maar exclusief kruk. Jij kan je eigen kruk meenemen of een ikea Bekvam kruk gemaakt van massief hout bij ons kopen (+€18,95)

AFMELDEN Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 8
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur

Meer informatie
workshop yes