VRIENDINNEN WORKSHOPS - Decoupage Vazen

As low as € 42,50
Op voorraad
SKU
workshops-decoupage-vazen
Overzicht
Deze is een workshop speciaal voor groepen. Dat kunnen vriendinnen zijn maar ook collega’s of familie. Gezellig aan een grote tafel ga je dan gezamenlijk aan de slag. Voor deze workshop hebben we minimaal 4 deelnemers nodig. Tijdens de workshop leren we je hoe je op een vaas een afbeelding naar keuze kunt aanbrengen. Dat doen we door middel van een of twee lagen verf en het gebruik van servetten voor de decoupage. We hebben een groot aantal servetten waaruit je je afbeelding kunt kiezen. De workshop duurt drie uur en na afloop kan elke deelnemer zijn eigen, unieke vaas mee naar huis nemen. WANNEER EN WAT KOST HET De Vriendinnen Workshop Decoupage Vazen vindt plaats op afspraak. Je kunt bellen naar 035 – 544 63 49 of mailen met info@dressitup.nl De kosten bedragen €42,50,- per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. AFMELDEN Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.
Wij zorgen dat er verschillende voorbeelden aanwezig zijn. Alle materialen zijn tijdens de workshop aanwezig en zijn bij de prijs inbegrepen.
Heb je interesse in deze workshop of wil je informatie bel ons dan gerust
Misschien heb je wel een leuke vriendinnengroep waar je dit mee samen wil doen dan organiseren wij een aparte avond voor jullie.
Meer informatie
workshop yes