VRIENDINNEN WORKSHOPS -Bohemian mandala wandbord

As low as € 59,95
Op voorraad
SKU
workshop-mandala
Overzicht

**WORKSHOPS MOGEN NIET BETAALD WORDEN MET AFTERPAY OF KLARNA - kies aub voor Ideal of creditcard

Deze is een workshop speciaal voor groepen. Dat kunnen vriendinnen zijn maar ook collega’s of familie. Gezellig aan een grote tafel ga je dan gezamenlijk aan de slag. Voor deze workshop hebben we minimaal 4 deelnemers nodig en de workshop duurt drie uur +-

Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je een Bohemian Mandala Wandbord kunnen maken. Dit bord kun je na afloop van de workshop meenemen naar huis. We beginnen met het aanbrengen van een basislaag verf en vandaar uit bouwen we laagje voor laagje op. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal mandala sjablonen en de kleur(en) die je wilt gebruiken. Tot slot werk je het bord af met een Gold, Silver of Copper wax. De resultaten zijn elke keer weer geweldig, geen enkel bord is hetzelfde. WANNEER De Workshop Bohemian Mandala Wandbord vindt plaats in de avonduren van 19.00 - 22.00 uur. De kosten bedragen €54,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 8 personen per workshop.

AANMELDEN Aanmelden kan hieronder, kies uit de beschikbare data. Heb je zelf een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen, dan kunnen we een aparte datum voor je regelen. Bel daarvoor met 035 – 544 63 49 AFMELDEN Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden. 

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3
Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 8
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur

Meer informatie
workshop yes