VRIENDINNEN WORKSHOPS - Vintage borden

Vanaf € 54,95
Op voorraad
SKU
workshop-vintage-borden
Overzicht

**WORKSHOPS MOGEN NIET BETAALD WORDEN MET AFTERPAY OF KLARNA - kies aub voor Ideal of creditcard

Deze is een workshop speciaal voor groepen (min 4 pers). Dat kunnen vriendinnen zijn maar ook collega’s of familie. Gezellig aan een grote tafel ga je dan gezamenlijk aan de slag. Voor deze workshop hebben we minimaal zes deelnemers nodig en de workshop duurt drie uur. Tijdens de workshop Vintage Borden gaat iedereen in de groep een eigen wandbord maken dat een vintage uitstraling zal krijgen door de manier van verven. Er zijn verschillende sjablonen beschikbaar om het bord je eigen ‘touch’ mee te geven. Zo kun je bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen op je bord aanbrengen.

WANNEER EN WAT KOST HET De Vriendinnen Workshop Vintage Borden vindt plaats op afspraak. Je kunt bellen naar 035 – 544 63 49 of mailen met info@dressitup.nl De kosten bedragen €54,95 per persoon. Dat is inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.

AFMELDEN Je kan je altijd afmelden voor een workshop. Doe dat dan wel op tijd! Bij afmeldingen tot 24 uur voor aanvang van een workshop, retourneren we 50% van de kosten. Bij afmeldingen op de dag zelf, worden er geen betalingen meer geretourneerd. Dress it up heeft niet de verplichting je een alternatieve workshop aan te bieden.

Locatie: Dress it up
Wagenmakersplein 3 te Hilversum
Alle materialen zijn inclusief en er is koffie, thee en wat lekkers
Minimaal 4 personen, maximaal 8
Prijs is p.p
Tijdsduur: +- 3 uur