Mint by Michelle Video Tutorials

Welkom op Mint by Michelle's video tutorial pagina! Hier vind je een verzameling informatieve en leerzame video's die je wegwijs maken in het gebruik van ons decoupage papier voor het verfraaien en restylen van je meubels, deuren, muren en lampenkappen.

Bij Mint by Michelle begrijpen we dat het gebruik van decoupage papier voor sommigen een nieuwe en onbekende techniek kan zijn. Daarom hebben we deze videotutorials gemaakt om je stap-voor-stap instructies en tips van experts te geven zodat je decoratieprojecten prachtig worden.

Onze videohandleidingen zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te volgen en te begrijpen zijn, zelfs voor beginners. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of net begint, in onze videobibliotheek vind je waardevolle informatie en inspiratie.

Dus pak een kopje thee, leun achterover en laat onze video tutorials je begeleiden op je creatieve reis met Mint by Michelle's decoupage papier. Maak je klaar om je interieur te transformeren en laat je innerlijke kunstenaarschap de vrije loop.

Decoupage op een niet-vlakke ondergrond

Makkelijke natte decoupage om geen kreukels te krijgen

Make over van Frida Kabinetkast

Decoupage stoffen stoel

Snelle decoupage make-over voor nachtkastjes

Decoupage met strijkijzer

Kerst Dienblad

Decoupage van een klok

Decoupage metamorfose met design Tropical Beach

Leer hoe je fouten kun corrigeren - Extreme makeover



This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.