Over ons

Welkom bij Dress it up, de gezellige winkel van Belén en Erik, gevestigd in het hart van Hilversum. Als trotse eigenaar en creatieve geest achter dit bedrijf heeft Belén een passie om gewone meubels en dagelijkse voorwerpen om te toveren tot iets bijzonders. Ze heeft daarbij een eigen stijl die je meteen herkent als je een keer een bezoekje brengt aan haar winkel.

Dress it up biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige verfproducten, perfect voor het geven van een nieuwe look aan meubels, muren en andere creatieve projecten. Met een scala aan levendige kleuren en texturen stelt Belén haar klanten in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten en unieke stukken te creëren die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

Maar Dress it up is meer dan alleen een winkel, het is een bron van inspiratie en ondersteuning voor liefhebbers van doe-het-zelf projecten. Belén verwelkomt haar klanten met warmte en enthousiasme, altijd klaar om advies te geven, ideeën te delen en te helpen bij het realiseren van hun creatieve visies.

Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of net begint aan je eerste verfproject, Dress it up is de plek waar je moet zijn voor deskundig advies. Stap binnen bij Belén's kleurrijke winkel en laat je inspireren om je huis en leven op te fleuren met de magie van Dress it up. 

Happy Painting!

Liefs, Belen

PS: Nu weet je wie het gezicht is achter de handgeschreven briefjes die je bij je bestellingen krijgt :-)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.